Hirdetés

Godzilla II: A szörnyek királya - büntet a végső előzetes

|

Csak egyikük lehet a szörnyek királya. Vajon Godzilla lesz az?

Hirdetés

Olykor megesik, hogy egy stúdió kicsit elméretezi egy-egy blockbustere marketingjét, így a kelleténél jóval többet mutat meg az előzetesekben, mint ahogy az ildomos volna. A Warnernél lehetséges, hogy most jött el az említett pillanat, hiszen a Godzilla II: A szörnyek királya végső előzetesét látva jogosan merülhet fel bennünk az a félelem, miszerint szinte már mindent láttunk a gigászi óriásszörnyek földrengető összecsapásából.

Hirdetés

Titkon azért reménykedünk benne, hogy azért mégsem ez a helyzet, hiszen az alkotók korábbi nyilatkozata alapján mindent elkövettek annak érdekében, hogy Godzilla és legendás ellenfelei a lehető legjobb formájukat hozzák a május 30-án esedékes premier során. Ha féltek tőle, hogy túl sokat mutat, akkor ne nézzétek meg, de ha nem zavarnak ilyesmik, akkor indulhat a zúzás. 

Ti kíváncsiak vagytok a Godzilla II-re?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.