Hirdetés

Arany trailer – Matthew McConaughey visszatér a Wall Streetre

|

Matthew McConaughey egy modern kori aranyásót alakít az igaz történeten alapuló Aranyban, aki megtapasztalja, hogy az aranyásásnál már csak a vagyon megőrzése nehezebb feladat. Nézzétek meg velünk a szinkronos előzetest.

Hirdetés

Matthew McConaughey a Csillagok között után úgy tűnt, hogy kicsit háttérbe vonult, ám idén újult erővel fogja megrohamozni a mozikat. A Harc a szabadságért és a Fák tengere mellett idén még az Arany (Gold) című filmben is viszontláthatjuk az Oscar-díjas színészt, és a Mielőtt meghaltamhoz hasonlóan, ezúttal is egy hihetetlen külső transzformáción esett át, hogy életre keltse a valós életből merített karaktert, Kenny Wellst.

Frissítés: befutott a szinkronos előzetes. 

Hirdetés

A megtörtént eseményeket feldolgozó történetben az említett Kenny Wells egy buzgó geológussal beleveti magát Indonézia dzsungelébe, hogy aranyat találjanak. Ám a siker nemcsak örömöt idéz elő a nagyot álmodó Wells életében, hanem a Wall Street árnyoldalával, kapzsisággal és ármánykodással is meg kell birkóznia, hogy megtartsa a vagyonát, és a gazdagok életszínvonalát. Vajon sikerül neki? A tervezett hazai bemutató: 2017. január 19.

Mit gondoltok, a két idei filmje közül esélye van McConaughey-nek arra, hogy újabb Oscar-díjra jelöljék, netán meg is nyerje a második szobrocskáját?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.