Hirdetés

Ilyen lesz a Benedict Cumberbatch-féle Grincs

|

Megérkezett a legelső látnivaló a Grincs animációs filmből.

Hirdetés

Kétség sem férhet hozzá, hogy Ron Howard 2000-es családi filmje, a Dr. Seuss azonos című, 1957-ben megjelent könyvén alapuló A Grincs hiánypótló volt, Jim Carrey pedig a címszerepben sosem fog kimenni a fejünkből. 2016-ban, a CinemaConon a Gru filmekért és a Minyonokért felelős Illumination Entertainment bejelentette, hogy ők is filmet készítenek a Dr. Seuss világhírű könyve alapján, a forgatókönyvet Michael LeSieur (Én, a nő és plusz egy fő) írja, amelyből Pete Candeland (Balto, Aladdin és Jafar, Charlie - Minden kutya a mennybe jut 2.) és Yarrow Cheney (A kis kedvencek titkos élete) készített filmet.

Hirdetés

Az új feldolgozásban pedig nem más fogja a Grincs hangját adni, mint a mindig zseniális, Oscar-díjra jelölt Benedict Cumberbatch. A Dr. Seuss' The Grinch eddig nem sokat mutatott magából, viszont a Phjongcshangban megrendezett  23. téli olimpia kapcsán most megkaptuk a legelső TV Spotot az animációs filmből, amelyben végre láthatjuk Cumberbatch karakterét mozgásban is. 

Az új Grincs természetesen az ünnepi időszakot célozza meg, így világszerte 2018. november 9-től válthatnak majd rá jegyet a gyerkőcök, családok és gyermeklelkű felnőttek. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.