Hirdetés

Védelmezők - nézd meg az orosz szuperhősök magyar promóit

|

Augusztus közepén az egyik tévécsatorna szinkronosan is bemutatja az orosz Bosszúállókat, a Védelmezőket, a premier előtt pedig kiadtak néhány kedvcsinálót a filmhez.

Hirdetés

Pár napja írtunk róla, hogy hazánkban is látható lesz a legelső orosz szuperhősfilm, a Guardians/Zashchitniki, de nem a mozikba, hanem a tévéképernyőkre kerül majd. 

Hirdetés

Hazánkban Védelmezők címmel érdemes keresni az online és nyomtatott műsorújságokban, a premier pedig augusztus 19-én, 21 órakor lesz a Mozi+ csatornán. A szinkronos változatról minden részletet megtalálsz korábbi hírünkben, míg alább néhány magyar promót nézhettek meg ízelítőként a film karaktereivel a középpontban. Akad itt szupererős medve, pengékkel harcoló, láthatatlan lány és a földet fegyverként használó hős is, nézzétek csak: 

Ti nézni fogjátok augusztus 19-én az első orosz szuperhősfilmet? 

Ha esetleg tetszettek a videók, kövessétek a YouTube csatornánkat

A videók forrása: MűsorVízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.