Hirdetés

Gyilkos játékot űz Ana de Armas és Ben Affleck a Deep Water előzetesében

|

Egy szerelmes történet sosem a teljes történet.

Hirdetés

Másfél éve kellett volna debütálnia az Ana de Armas és Ben Affleck fémjelezte erotikus thrillernek, a Deep Waternek, azonban a covid és a Disney-Fox felvásárlás létrejötte (mert hogy a filmet eredetileg a Fox készítette) teljesen átírta a produkció ütemtervét. Több eltolt mozis premierdátum után végül eljutottunk odáig, hogy nem is a nagyvásznon, hanem streamingen nézhető majd az alkotás ebben a hónapban, amihez most befutott az első előzetes.

Hirdetés

A film története Patricia Highsmith 1957-ben megjelent azonos című regényén alapszik, mely egy házaspárt (Armas és Affleck) állít a középpontba, akiknek teljesen elhidegült a kapcsolatuk. A válás elkerülése végett azonban nyílt kapcsolatban maradnak, és egy megállapodást kötnek: a feleség annyi szeretőt tarthat magának, amennyit csak akar. A férj azonban idővel mégis féltékeny lesz, és megpróbálja az asszonyt visszanyerni egy kitalált gyilkossági sztorival. A dolgok ekkor azonban sötét fordulatot vesznek, mivel a kitaláció valósággá válik, és a szeretők ténylegesen hullani kezdenek.

A Deep Water március 18-án debütál a Hulu streamingszolgáltatón, melynek rendezéséért Adrian Lyne (Végzetes vonzerő, Jákob lajtorjája) felelt, míg a forgatókönyvet Sam Levinson (Eufória) és Zach Helm (Felforgatókönyv) írták. Fontosabb szerepben feltűnik még Jacbo Elordi (Eufória), Tracy Letts, Rachel Blanchard, Lil Rel Howery, Finn Wittrock, Dash Mihok és Kristen Connolly.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.