Hirdetés

Gyilkos osztag trailer - mozikba kerül a Suicide Squad Asylum-verziója

|

Tessék alaposan figyelni a mozipénzáraknál: az augusztus eleji Suicide Squad - Öngyilkos osztag mellett moziba kerül nálunk az Asylum-féle átdolgozás, a Gyilkos osztag is.

Hirdetés

Ahogy szinte minden nagyobb blockbuster, úgy a Warner Bros. felügyelete alatt készült Suicide Squad - Öngyilkos osztag is megkapja a maga alacsony költségvetésű Asylum-átiratát, csakhogy a Sinister Squad, vagyis magyarul a Gyilkos osztag esetében nem elégedett meg a hazai forgalmazó a DVD-s megjelenéssel, mozikba küldi a másolatot. 

Hirdetés

A Gyilkos osztag trailerét odafent bepróbálhatjátok, ha van elég kurázsitok hozzá, de érdemes észben tartani, hogy az a Jeremy M. Inman felelt érte, aki olyan örökbecsű remekekkel ajándékozta meg a filmvilágot, mint a Sharktopus vs. Pteracuda, a Sharktopus vs. Whalewolf és dolgozott a Sharknado sorozaton is. Csakhogy a különleges csapat, amit az állam felbérel egy természetfeletti erő megállítására itt nem Harley Quinn-ből és rosszéletű társaiból áll, hanem a klasszikus mesékből szalajtott gonosz karakterekből. Így zúzhat együtt a nagy gonosz farkas, Kékszakáll, Rumpelstiltskin, az Őrült Kalapos, Alice és a többiek. 

Nehéz feldolgozni a trailerben látottakat és az elhangzott információkat, de egy biztos: jól nézzétek meg a mozipénztárnál, hogy mire ültök be. A Gyilkos osztagot július 28-tól játsszák a hazai mozik, de csakis keményvonalas Asylum-rajongóknak ajánljuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.