Hirdetés

Gyönyörű előzetesen a Harry Potter 20. évfordulóját ünneplő különkiadás

|

Már most könnyes a szemünk.

Hirdetés

Elképesztően nagy nosztalgiabomba vár ránk az újév első napján, hiszen a Warner újra összehozza kedvenc varázslótriónkat, Daniel Radcliffe-et, Rupert Grintet és Emma Watsont, hogy Chris Columbus rendezővel megünnepeljék a sorozat első filmje, a Harry Potter és a bölcsek köve bemutatásának 20. évfordulóját. A nemrég befutott első előzetes láttán pedig már most könnybe lábad a varázslóvilág rajongóinak szeme.

Hirdetés

Az egész estés különkiadásban persze a filmszéria legtöbb fontos szereplője feltűnik, úgy mint Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Ian Hart és még sokan mások is. Az HBO közleménye pedig úgy fogalmaz, hogy az összejövetel nemcsak a Harry Potter-filmek hagyatékát ünnepli, de tiszteleg a filmkészítés varázsa előtt, és megemlékezik arról az összetartó családról, amely a Warner Bros. londoni stúdiójában létrejött két évtizeddel ezelőtt.

A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba különkiadása 2022. január 1-jén érkezik az HBO Maxra Amerikában, míg idehaza az HBO GO-n lesz látható valamikor januárban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.