Hirdetés

Ha a Gyönyörű sorscsapást szeretted, az Amikor szerelembe estünket is fogod

|

A Miután filmek után ismét itt van két különc fiatal, akik szerelembe esnek.

Hirdetés

Nagyot mennek a kasszáknál azok a romantikus filmek, amikben egy magának való fiú és egy magának való lány egymásra talál, és szépen lassan felszínre kerül a zűrös életük vagy a zűrös személyiségük, hogy aztán a néző izgulhasson érte, hogy mikor/hogyan jönnek össze és meddig maradnak együtt. Ilyenek voltak a Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin főszereplésével készült Miután-filmek, és az idén bemutatott Gyönyörű sorscsapás is, amiben Virginia Gardner és Dylan Sprouse keveredtek össze. Az ifjú színésznő pedig most újabb románccal lepi meg a rajongóit. 

Partnerét ezúttal az az Alex Aiono alakítja, akit leginkább énekesként ismerhetünk, de szépen alakul filmes pályafutása is, hiszen a Hazug csajok társasága: Az eredendő bűn és a Dr. Doogie sorozatok mellékszerepei után most egy romantikus alkotás egyik főszerepében köszönthetjük. 

Hirdetés

Az Amikor szerelembe estünk történetének középpontjában egy Mia (Gardner) nevű lány áll, aki úgy dönt, hogy a nyári szünetben Európába utazik, hogy felkutassa biológiai anyját, akivel még sosem találkozott. Amikor találkozik Kyle-lal (Aiono), a jóképű idegennel, akit egy szörnyű baleset bűntudata gyötör, meggyőzi, hogy tartson vele az útra. A fiatalok bejárják Andalúzia festői városait és hamar közel kerülnek egymáshoz, miközben rájönnek, hogy a legfontosabb kérdés nem az, hogy kitől kapták az életet, hanem az, hogy mit kezdenek vele. Íme a magyar szinkronos kedvcsináló: 

A Joaquín Llamas (ocs, hogy szeretlek) rendezésében készült Amikor szerelembe estünk július 27-től lesz nézhető a hazai mozikban. Ti be fogtok rá ülni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.