Hirdetés

Halle Berry idei horrorfilmje parás előzetest kapott

|

A Never Let Go újfent egy kiscsalád félelmetes kalandjait meséli el a világégést követően.

Hirdetés

Ahogy egyre borúsabb képet fest a jövő, úgy kezd egyre jobban beleállni a horror zsánere az olyan alkotásokba, ahol egy-egy családnak egy már posztapokaliptikus világban kell helytállnia.

Az elmúlt évekből a Hang nélkül volt a nagyágyú, aminek hamarosan érkezik az új része, valamint idén kaptunk egy Amikor leszáll az éjt, illetve még az év vége előtt Halle Berry főszereplésével a Never Let Go című filmet is megcsodálhatjuk - ez utóbbi trailerét alább megsasolhatjátok.

Hirdetés

Berry egyedüli anyukaként óvja két gyermekét egy erdő mélyén található házikóban. Napközben csak akkor távozhatnak az épületből, ha kikötik magukat egy kötélhez, mely megszabja, milyen messzire is távozhatnak a lakhelyüktől. Mint sok hasonló koncepcióban, úgy itt is felmerül a kérdés a fiatalokban, hogy mi van, ha az anyukájuk által mesélt világégés mégsem volt valódi. A trailer ügyesen megalapozza ennek a kérdésnek a szükségességét, hiszen a mindenféle rémség csak az anyukájuk közelében bukkan fel - lehet, hogy csak képzelné az egészet, amit ráerőltet a családjára?

A filmet Alexandre Aja rendezte, aki 2019 legjobb filmjét rendezte - Quentin Tarantino szerint legalábbis. Ez volt a krokodilos Préda, amit 2021-ben az Oxigén követett, előtte pedig a Magasfeszültséget, a Sziklák szemét, a Tükröket vagy a Piranha 3D-t köszönhettük neki, többek között.

Titeket meggyőzött a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.