Hirdetés

Hamarosan érkezik az Asylum-féle koppintás a Godzilla vs. Kongról

|

Egyszerre került a legjobb és a legrosszabb kezekbe a projekt.

Hirdetés

Bár korábban már írtunk egy lehetséges Godzilla Kong ellen folytatásról, kétségtelenül nem a nemsokára megjelenő Ape vs. Monsterre (Majom a Szörny ellen) gondoltunk a hírhedt Asylum jóvoltából. 

Hirdetés

Ha valaki még nem hallott az imént említett filmgyártóról, elég annyit tudnia róla, hogy a látványfilmek kisköltségvetésű lebutításában utazik, amitől időnként vagy a nevetéstől, vagy az elkeseredettségtől sírunk. Mindenesetre sikerült mára olyan mélységekig süllyednie, vagy ha úgy tetszik, magasságokba emelkednie a trashban, hogy a zsáneren belül a Sharknado-filmek már klasszikusnak mondhatóak. 

Ezúttal tehát a MonsterVerse kerül a kísérleti asztalra, és május 3-án már mi is megtudhatjuk, hogy mit üzen az Asylum a franchise rajongóinak. Addig is, itt egy kis kedvcsináló: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.