Hirdetés

Hamisítatlan Fincher-élményt ígér A gyilkos első előzetese

|

"Tartsd magad a tervhez, ne bízz senkiben."

Hirdetés

Sokak mellett David Fincher is streamingre, pontosabban a Netflixre költözött, hiszen már a 2020-ban megjelent Mank is ezen a platformon került a közönség elé, nem is beszélve a Mindhunter című sorozatról. Legújabb filmje, A gyilkos utóbbira hajaz majd, hiszen egy hamisítatlan bűnügyi sztorira készülhetünk, ahol a pszichológiai aspektusok is fontos szerephez jutnak majd.

Az új Fincher-mű alapjául egy francia képregény szolgál, és egy olyan bérgyilkos útját mutatja be, aki egy végzetes hiba után a saját pszichéjével és a munkáltatójával is konfliktusba kerül.

Hirdetés

A hírek szerint a rendezőt már a 2007 óta foglalkoztatta az alapanyag filmre vitele, az eredeti tervek szerint Brad Pitt lett volna a főszereplő, de minden bizonnyal Michael Fassbenderrel (X-Men filmek, Steve Jobs) sem jártunk rosszul. Ahogy azzal sem, hogy a film forgatókönyvét - Fincher mellett - az az Andrew Kevin Walker jegyzi, akivel a rendező már a Hetedik kapcsán is együtt dolgozott.

Fassbenderen kívül egyébként Charles Parnell (Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész, Az utolsó remény), Tilda Swinton (Constantine, Beszélnünk kell Kevinről), Arliss Howard (Mank, Manhunt) és Kerry O'Malley (Snowpiercer, 1923) is feltűnik majd a filmben, így a szereplőgárda is erősnek ígérkezik. 

David Fincher új rendezése is Velencében mutatkozik be, majd november 10-én kerül fel a Netflixre. Ti várjátok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.