Hirdetés

Hangulatos előzetest kapott a Once és a Sing Street rendezőjének új filmje

|

A zene megint központi szerepet kap.

Hirdetés

John Carney előző nagyjátékfilmjeit követően a zene ismét kulcsfontosságú szerephez jut az aktuálisan elmesélendő történetében.

A Flora and Son című film bemutatójára már sor került az idei Sundance Filmfesztiválon, ott meg is kapta a pozitív kritikákat, most pedig végre megkapta az első trailerét a film. Ami ezek alapján legalább olyan bájos lesz, mint előző alkotásai. 

Hirdetés

Ezúttal egy gyermekét egyedül nevelő fiatal dublini édesanya történetét követhetjük nyomon, aki igyekszik megtalálni lázadozó és a törvényesség határait rendre átlépő tinédzser fiával a közös hangot. Ez a közös hang pedig mi más lehet, mint a közös zenélés, miután egy talált gitárral próbálja megtörni a köztük lévő jeget. 

Carney nagyon úgy tűnik tehát, hogy néhány alapvető recepten nem igazán kíván változtatni a történeteit illetően: a zene, mint önkifejezési mód és mint az emberek közötti potenciális kapocs eddig is jelen volt és most is dominánsnak ígérkezik. Éppen csak a karakterek mások - a szerelmi csalódottságot és új utak keresését most egy problémás anya-fia kapcsolat váltja, de ennyiből nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz kevésbé szívet melengető, mint az eddigi filmek.

A Flora and Son zenéit Carney Gary Clarkkal szerezte, előbbi pedig a rendezésen kívül az írói feladatokat is magára vállalta (bár ez nem meglepő az előző filmjei ismeretében). A főszereplő Eve Hewson és Orén Kinlan mellett Jack Reynort, valamint Joseph Gordon-Lewittet is láthatjuk, aki egy lecsúszott, gitároktatással foglalkozó zenészt alakít.

A Flora and Son az Apple TV+-ra készült, a streamingplatformon szeptember 29-től nézhetjük. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.