Hirdetés

Hangulatos videó ünnepli a Halálos iramban-széria elmúlt 20 évét

|

Egyben pedig felkészül a 9. rész premierjére.

Hirdetés

Valószínűleg senki nem gondolt arra 2001-ben, hogy az eredetileg illegális autóversenyzésről szóló film, a Halálos iramban még húsz év múlva is tényező lesz, mi több: az egyik legnagyobb blockbuster-franchise válik belőle a maga több mint 5 milliárd (!) dolláros bevételével, amely nyolc (a mai nappal kezdve kilenc) filmen és egy spinoff-alkotáson keresztül emelte folyamatosan a tétet mind akció, mind kaszkadőrmutatványok, mind pedig látvány terén. 

Hirdetés

Ezt megünnepelvén pedig a Universal stúdió közzétett egy új videót a napokban, amelyben nem csak megemlékeznek a széria elmúlt éveiről, de köszönetet mondanak a rajongóknak, hogy idáig kitartottak Vin Diesel és A Család mellett, valamint felkészülnek a 9. részre, amely a mai naptól kezdve idehaza is megtekinthető a mozikban. Mi már láttuk, és ezt gondoltuk róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.