Hirdetés

Új ízelítőt kapott A Hangya és a Darázs

|

Egy vadonatúj TV spottal gazdagodott a Marvel következő nagy dobása, a Hangya és a Darázs, amely tartalmaz eddig nem látott jeleneket is, például a főgonoszról.

Hirdetés

A Marvel Studios fantasztikus hónapokat tudhat maga mögött, hiszen a Fekete Párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború is felrobbantotta a kasszákat és bár az idei harmadik filmjüktől, A Hangya és a Darázstól nem várnak ilyen szintű bevételeket, azért abban biztosak lehetünk, hogy Stephen Lang második önálló kalandja is többszörösen vissza fogja hozni az előállítási költségeket. 

Hirdetés

Eddig nem túlságosan sok energiát fektettek abba, hogy reklámozzák a Hangya folytatását, azonban közeledve a premierhez - amitől még mindig két hónapra vagyunk - úgy tűnik, hogy a marketinggépezet is beindul. Ennek egyik első bizonyítéka, hogy egy vadonatúj TV Spotot kaptunk, amely felvonultat új jeleneteket is, többnyire a film gonoszára, Ghostra fókuszálva. Íme: 

A Hangya és a Darázs július 26-án kerül a hazai mozikba az előző részt is jegyző Peyton Reed rendezésében, a főbb szerepekben pedig Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Bobby Cannavale és Walton Goggins látható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.