Hirdetés

Happy! 2. évad - íme az első előzetes

|

A polgárpukkasztó sorozat második évadja legalább annyira elborultnak, őrültnek, de egyben magával ragadónak tűnik, mint amilyen az elődje volt.

Hirdetés

Idehaza nem kapott nagy figyelmet a SyFy sorozata, a Happy!, pedig egy igazi gyöngyszemről beszélhetünk. A 2017 decemberében megjelent első évad semmit és senkit sem kímélt, egyszerre volt hangos, őrült, borzasztó furcsa, de mégis megkapó. Már pár pillanat alatt magába szippantotta a nézőjét (már ha annak volt gyomra és toleráns hozzáállása a burjánzó erőszakhoz és a szükséges brutalitáshoz), és nem engedte el egészen a nyolcadik epizód végéig. Most pedig itt az első hivatalos előzetes a második szezonhoz, ami első ránézésre mit sem veszített a megkapó bájából és abszurditásából.

 

Hirdetés

Hogy semmiféle spoilert ne lőjünk el azoknak, akik még nem értek az első évad végére, a kétperces ízelítő szerint főhősünk, Nick Sax (Christopher Meloni) továbbra is a lánya képzeletbeli barátjával, Happyvel (Patton Oswalt) tengeti életét, viszont teszi ezt mindenféle gyilkosságtól és erőszakosságtól mentesen. Ellenben mikor volt társa, Merry (az imádnivaló Lily Mirojnick) ismét felbukkan az életében, és a segítségét kéri egy hatalmas összeesküvés leleplezése miatt, Saxnek ismét be kell piszkolnia a kezét - mű- és képzeletbeli vérrel egyaránt.

A sorozat szerelmeseinek külön öröm látni, hogy nagyon úgy néz ki, az első felvonásban megkedvelt karakterek (Mr. Blue, Amanda, vagy éppen Smoothie) csaknem mindegyike vissza fog térni valamilyen úton-módon, amit nagy valószínűséggel a szériára jellemző fanyar fekete humorral és groteszkséggel fogják majd megoldani. Mi már nagyon várjuk a márciusi megjelenést, ami persze nem véletlen, hiszen a második évadban nem a karácsonyt, hanem egyenesen a húsvétot fogják megcélozni az alkotók - elképzelésünk sincs, mit fognak majd tenni a szeretett húsvéti nyuszikkal…

Ti is várjátok már az új szezont?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.