Hirdetés

Harc a szabadságért - traileren McConaughey ígéretes drámája

|

Befutott Matthew McConaughey megtörtént esetet feldolgozó, az amerikai polgárháború idején játszódó drámájának új előzetese.

Hirdetés

A Free State of Jones, avagy magyarul a Harc a szabadságért történetében a Matthew McConaughey által játszott Newt Knight a déliek oldalán harcol, majd szépen fellázad ellenük a helyi farmerekkel és rabszolgákkal szövetkezve.

Hirdetés

A Harc a szabadság rendezéséért és forgatókönyvéért a Pleasantville-t, a Vágtát és az első Éhezők Viadalát készítő Garry Ross felelt, McConaughey mellett pedig feltűnik még Keri Russell (A majmok bolygója: Forradalom, Foglalkozásuk: amerikai), Jacob Lofland (Mud, Az Útvesztő: Tűzpróba) és Gugu Mbatha-Raw (Sérülés, Jupiter felemelkedése) is. A film várhatóan július 14-én mutatkozik be nálunk, addig bőven van idő eldönteni a fenti, vadonatúj trailert megnézve, hogy mire számíthatunk Matthew McConaughey-től ezúttal, ugyanis a Csillagok közöttben nyújtott kiváló alakításával igencsak magasra helyezte a lécet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.