Hirdetés

Három év után ismét mozgásban Barry, íme a harmadik évad előzetese

|

Kedvenc bérgyilkosból lett színpadi színészünknek újra meg kell villantania drámai képességeit.

Hirdetés

Nem éppen ma történt, hogy a Barry második évada egy piszkos cliffhangerrel hagyta hoppon a nézőket. Azt persze 2019-ben a készítők még nem sejtették, hogy időközben be fog ütni egy világjárvány, ami éppenséggel meg fogja nehezíteni a folytatás elkészültét. Szerencsére azonban április 24-én elrajtol a harmadik évad az HBO Maxon, ami így egy hónappal a premier előtt előzetest is kapott.

Hirdetés

A harmadik felvonás nyolc epizódból fog állni, melyek heti bontásban fognak érkezni. Az új évadra mindenki visszatér az eredeti gárdából, míg a címszerepben brillírozó Bill Hader a társkészítő Alec Berggel együtt felelnek a forgatókönyvért és a rendezésért. Állítólag már a negyedik évad szkriptje is elkészült, bár azt hivatalosan még nem rendelte be az HBO.

Ti várjátok már Barry visszatérését?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.