Hirdetés

Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész - Kritika

|

Gyermekkorunk boldog emlékeit idézi fel a pillanat, mikor a legelső Harry Potter film került rivaldafénybe, hogy a napokban Voldemort egy "Avada Kedavra" felkiáltással több, mint 10 éves időszakot zárjon le...

Hirdetés

Varázslatos légkörrel szinte minden fiatal szívet elvarázsolt a zsenge varázslótanonc hányatott sztorija J.K. Rowling tollából, majd az idő vasfogának hathatós munkájának köszönhetően a franchise-t lezáró epizód második fele már leginkább a felnőtteket célozta meg: a Roxfort romokban, kedves szereplők holteste mindenütt és Voldemort félelmetes, velőtépő kacaja, amint Harry Potter-t kínozza - elérkezett az utolsó varázslat ideje!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.