Hirdetés

Hatalmas Predator lép színre A ragadozó új trailerében

|

A nagyobb mindig jobb. Predatorból legalábbis biztosan.

Hirdetés

Pörgős kis TV trailer érkezett Shane Black új Predator filmjéhez, ami sokkal meggyőzőbb, mint a némrég bemutatott előzetes. A szpotban bemutatkozik a génmódosított Mega-Predator is, ami nem csupán csúf, hanem hatalmas is. Beigazolódni látszik az a pletyka, hogy a Ragadozó összefog az emberekkel egy nála is erősebb földönkívüli legyőzése érdekében.

Hirdetés

A szeptemberre kitűzött film első tesztvetítései már lezajlottak. A kiszivárgott információk szerint a nézők nem voltak teljesen megelégedve a filmmel, annak is különösen a végét kifogásolták. A hibák kijavítása érdekében újraforgatásokon esik át a The Predator, ami többek között azzal jár, hogy a film utolsó harmadának tetemes részét megváltoztatják. Ezen utóbbi infót már a film egyik szereplője, Keegan-Michael Key árulta el.

Nagyon reméljük, hogy a Predator visszatérése nem fog csalódást okozni. Ez az új trailer mindenképpen bizakodásra ad okot. (Ne tévesszen meg a videó hossza, az új trailer az első percben látható.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.