Hirdetés

Hátborzongató előzetesen a Hold the Dark

|

Jeffrey Wright, farkasok, alaszkai vadon és egy jó adag misztikum.

Hirdetés

A fenti címszavakkal lehetne leginkább jellemezni Jeremy Saulnier legújabb filmjét az első előzetes alapján. A Blue Ruin és a Green Room már egyenként megmutatta nekünk, milyen nyomasztó atmoszférát és sokkoló feszültséget képes teremteni a filmjeiben és úgy tűnik, hogy ez alól a Hold the Dark sem képez majd kivételt.

Hirdetés

Saulnier ezúttal William Giraldi azonos című könyvét választotta filmje alapjául. A történet középpontjában egy a fagyos alaszkai Keelut városába utazó, farkasok által elrabolt gyerekek után kutató férfi, Russell Core áll majd. A Netflix által támogatott produkcióban az utóbbi időben többnyire az HBO Westworld-jéből ismert Jeffrey Wright alakítja majd a farkas szakértőt, aki elmerül majd az alaszkai rengetegben, hogy megtudja, mi történt a gyerekekkel. Wright mellett a szintén több HBO produkcióban is szereplő Alexander Skarsgard is feltűnik majd, aki Riley Keough karakterének férjét alakítja majd. Skarsgard egy Irakból hazatérő veteránt játszik és Keough pedig az eltűnt gyermek anyját, aki próbálja megtudni, mi történt a gyermekével, mielőtt a férje visszatérne a frontról.

A több szálon futó regény nem egy Netflix-féle kis költségvetésű film profiljához illik, ezt maga a rendező is nehézségként élte meg, viszont ahogy az előzetesben is láttuk, az iraki fronton tevékenykedő Skarsgard történetszálát is viszontlátjuk majd. Wright, Keough és Skarsgard mellett feltűnik még James Badge Dale (The Pacific - hős alakulat, Vasember 3), Julian Black Antelope és Saulnier gyakori együttműködő partnere, Macon Blair (Blue Ruin, Green Room) is, aki egyébként Giraldi regényét adaptálta forgatókönyvvé.

A Hold the Dark szeptember 12-én debütál majd a Torontói filmfesztiválon és nem sokkal később már 28-án elérhetővé válik a Netflix előfizetői számára is. Mit gondoltok az előzetesről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.