Hirdetés

Hátborzongató előzetest kapott az Ómen előzményfilmje

|

Áprilisban leshetjük meg a klasszikus horrorfilm felvezetését.

Hirdetés

Hogy mennyire ötlet híján van Hollywood, azt jól bizonyítja a megannyi előzményfilm, melyek az elmúlt években árasztották el a mozikat, és mind már jól bejáratott franchise-okhoz köthetőek (a horrornál maradva elég csak a tavalyi Fűrész X-re gondolni, ami az első és második film között játszódik).

Idén tavasszal az 1976-ban megjelent horrorklasszikusnak, az Ómen filmnek lesz hasonló sorsban jussa, ugyanis érkezik a The First Omen, melynek most befutott az első kedvcsinálója.

Hirdetés

A visszafelé játszódó képkockákon túl a Fever Ray banda If I Had a Heart című nótája asszisztál a hangulat megalapozásához. Misztikum és borzongás - az alábbi 1 perc alapján egyikből sem lesz hiány a hazai mozikba április 4-én érkező The First Omenben, ami nálunk Az első ómen címen fut. 

A filmben felbukkan majd többek között Bill Nighy (Igazából szerelem, A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse), Ralph Ineson (A boszorkány, A zöld lovag), Charles Dance (Trónok harca, King's Man: A kezdetek), Nell Tiger Free (Trónok harca, Servant), Tawfeek Barhom (Fiú a mennyből, Levél a királynak) és Sonia Braga (Luke Cage, Shotgun Wedding) is, a rendezői székben pedig Arkasha Stevensont (A  cseresznye vadiúj íze, Légió) találjuk, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmje. 

Ti kíváncsiak vagytok az Ómen előzményére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.