Hirdetés

Hátborzongató kedvcsinálót kapott a Terrifier 3

|

Art, a bohóc ezúttal a karácsony szellemébe rondít bele.

Hirdetés

Kevés ikonikus szörny vagy gyilkos maradt fent az elmúlt másfél évtized horrorfilmjeiből, akik referenciaponttá avanzsálódtak volna a zsánerben. Ez annak tükrében szomorú, hogy a '70-es, '80-as, '90-es évek rosszfiúi közül milyen sokan kultstátusznak örvendenek a mai napig.

Mostanra a kevesek egyikeként Damien Leone teremtményének, Artnak, a bohócnak van esélye arra, hogy évtizedek múlva is legalább olyan ismert legyen, mint Bőrpofa, Freddy vagy Jason.

Hirdetés

Az örökségét megalapozandó, természetesen érkezik a következő film Terrifier 3 munkacím alatt. A premierre azonban még várni kell, hiszen csak jövő október 25-én debütál a tengerentúlon, úgyhogy addig bőven lesz ideje mindenkinek pótolni az előző két felvonást. Viszont, hogy addig se maradjunk Art nélkül, egy kedvcsinálóval rukkoltak elő a készítők, hogy hangolódhassunk az újabb vérengzésre - és bizony, ezúttal a Szent Karácsony sem lesz annyira szent Artnak köszönhetően.

Aki esetleg nem ismeri a franchise-t, annak egyenesen sokkoló és polgárpukkasztó lehet a fenti kis videó (és érdemes elolvasnia a Terrifier 2 kritikánkat), de a többiek elismerően csettinthetnek.

Ti várjátok már az újabb Terrifier filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.