Hirdetés

Headshot trailer, avagy indulhat a csontzúzda

|

Iko Uwais embereket ver.

Hirdetés

Az indonéz instant akció-klasszikusból (Rajtaütés 1-2) megismert Iko Uwais legújabb filmje jelen pillanatban pontosan olyan ultra-erőszakos csontzúzdának tűnik, mint amilyen elődje volt. Azt se bánjuk, ha nem lesz olyan szinten kiemelkedő darab, mint amazok, láthatóan így se fogunk rajta unatkozni.

Hirdetés

A történet annyira szimpla, hogy tulajdonképpen teljesen lényegtelennek tűnik: egy férfi emlékezetkieséssel kórházba kerül, egy nővérke gondjaiba veszi, majd egyszercsak emlékei visszatérnek és már tudja, kik miatt került oda, ahová. A többit kitalálhatja mindenki - útnak ered és annyi koponyát betör, amennyit csak bír. Féktelen iramú, brutális, változatos akciójelenetekkel telített filmnek ígérkezik a Headshot, amit minden bizonnyal keblünkre fogunk ölelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.