Hirdetés

Hellboy - odapörköl az új trailer

|

A David Harbour nevével fémjelzett Pokolfajzat első kedvcsinálója nem különösebben nyerte el a rajongók tetszését, viszont a legújabb előzetes már sokkal pofásabban fest.

Hirdetés

Továbbra sem igazán értjük, hogy mi szükség volt a Hellboy rebootjára, miért nem lehetett megcsinálni Guillermo del Toro régóta dédelgetett harmadik filmjét Ron Perlman főszereplésével, azonban ha már így döntött a Lionsgate, akkor elvárjuk, hogy minőségi legyen a végeredmény. Az első trailer nem igazán győzött meg minket erről, azonban a legújabb videót már jobban összerakták.

Hirdetés

Időközben kiderült, hogy a David Harbour nevével fémjelzett Hellboy R-besorolást kap a mozikban, vagyis szabadon röpködhetnek a testrészek, folyhat a vér, folyhat a káromkodás és mehet a meztelenség, amikből az alábbi kedvcsináló ízelítőt is ad, de arra is igyekeznek minket emlékeztetni, hogy Harbour mellett a szereplőgárdában foglal helyet Ian McShane, Milla Jovovich és Daniel Dae Kim is. 

Remélhetőleg nem ismétlődik meg a Suicide Squad esete és a profin összerakott trailer után nem csalódunk a végeredményben itt is. Április 11-én kiderül, addig csekkoljátok le a Hellboy IMDb-s adatlapját, eléggé badass külsőt kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.