Hirdetés

Holmes & Watson trailer - Sherlockék fullba nyomják a kretént

|

Will Ferrell és John C. Reilly főszereplésével érkezik egy Sherlock Holmes vígjáték, amiben nem riadnak vissza a debil humortól. Lehet, hogy túl is tolják?

Hirdetés

1988-ban Sherlock és én címmel már készült egy komédia, ami a jól ismert Sherlock Holmes történetet parodizálta ki: itt Sherlock valójában egy színész, Watson a valódi agy, ebből adódik a sok kalamajka. 30 évvel később járunk, befutott a Holmes & Watson első előzetese, ami sokkal szélsőségesebb módon vicceli el a szokásos páros kalandját, amiben Sherlock (Will Ferrell) és Watson (John C. Reilly) nyomoznak James Moriarty (Ralph Fiennes) után, aki meg akarja gyilkolni Anglia királynőjét.

Hirdetés

A film írója és rendezője Etan Cohen, akinek rendezői munkássága kapcsán a Keményítőkúra juthat eszünkbe, emellett olyan forgatókönyveken dolgozott, mint a Madagaszkár 2 és a Men in Black - Sötét zsaruk 3. Az előzetes alapján Will Ferrell filmjeihez illő elborult humorú vígjátékot fogunk kapni Sherlock Holmes köntösben, a mellékszerekben pedig felbukkan Ralph Fiennes, Hugh Laurie és Rebecca Hall is. 

A Holmes & Watson december 21-én lesz látható az Egyesült Államokban, a hazai premierre pedig december 27-én számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.