Hirdetés

Hosszabb előzetest kapott Nicolas Cage bizarr horrorja

|

Nem, a Willy's Wonderland nem a Five Nights at Freddy's adaptációja lesz - az egy külön film.

Hirdetés

Nicolas Cage egyik legújabb őrültségéről, a Willy's Wonderlandről már tavaly novemberben beszámoltunk. Akkor még csak egy kőkemény 15 másodperces kedvcsinálót kaptunk, néhány információval karöltve, a minap viszont megjelent a hosszabb, most már hivatalos előzetes is. A Willy's Wonderland egy egészen abszurd, beszámíthatatlan, de mégis megkapó horrornak tűnik, amiben Nic Cage alakítja az egyelőre szótlan főhőst, a gondnokot.

Hirdetés

Egy férfinak (Cage) az autója defektet kap, de egy kedvesnek nem tűnő, idősebb bácsi segít rajta, plusz ajánlatot tesz neki: legyen egy éjszaka erejéig a Willy's Wonderland szórakozóhely gondnoka, cserébe ő megszerelteti az autóját. A férfi belemegy, nincs választása, ám azt már nem tudja, hogy a hely el van átkozva. Rengeteg haláleset történt itt, amikről az életre kelt robotikus plüssfigurák tehetnek - de ezt persze senki sem hiszi el. A gondnokot viszont nem olyan fából faragták, hogy egykönnyen feladja a harcot; partvisnyéllel a kezében öldösni kezdi a rá támadó szörnyeket.

A Willy's Wonderland egy igazi bűnös élvezetnek tűnik, aminek csúcspontja egyértelműen Nicolas Cage szófukar karaktere lesz a heresorvasztó nézésével. Most február 12-én fog megjelenni VOD-on. Ti azért bepróbáljátok majd?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.