Hirdetés

Kedvcsinálót kapott Nicolas Cage legújabb, vérgőzös filmje

|

Csak 15 másodpercet látni a Willy's Wonderlandből, de már ez is elég volt, hogy meghozza az ember kedvét.

Hirdetés

Nicolas Cage munkásságáról számtalanszor beszámoltunk már, hogy szerepeljen bármennyi förtelmes és közel nézhetetlen fércműben, egy olyan utánozhatatlan sármja és stílusa van, ami mellett nem tudunk haragudni rá. Az egyik legutóbbi filmje, a Jiu-jitsu határozottan hagyni fog némi kívánnivalót maga után, viszont emellé megérkezett egy másik projektjének a kedvcsinálója is. A Willy's Wonderland sok gamernek ismerős lesz, főleg ha szeretjük az indie horrorjátékokat, és bármennyire blőd és őrült ez az egész, valamennyire megkapó is.

Hirdetés

A Willy's Wonderlandet kvázi hívhatnánk egy Five Nights at Freddy's adaptációnak is a számtalan hasonlósága folytán (hangsúlyosan mindkettőben animatronikus állatok kelnek életre). Cage egy egyelőre csak Gondnoknak nevezett karaktert fog játszani, és habár nem sok mindent mutat meg ez a mindössze 15 másodperces videó, az alaphangulatot és a stílust közel tökéletesen taglalja. Sok vérre, erőszakra, őrült karakterekre, kiszakadó ajtókra és hatalmas, kamerába tolt mellekre lehet majd ettől a filmtől számítani, szóval ha szeretjük a ponyvaszerű akció-horrorokat, a Willy's Wonderlanddel nem nagyon lehet majd mellélőni.

Pontos megjelenési dátumról még nem esett szó, valamikor 2021-ben fog a nemzetközi mozikban és VOD-on debütálni. Titeket meggyőzött ez a kis ízelítő?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.