Hirdetés

Hosszú előzetest kapott a Valhalla, a Vikingek folytatása

|

A Netflixre február 25-én érkező széria ezúttal sem fog szűkölködni véres harcokban.

Hirdetés

Bár a History csatorna nagyszabású sorozata, a Vikingek hat évad után 2020-ban véget ért, a rajongóknak nem kellett sokáig szomorkodni, hiszen máris nyakunkon van a folytatásként beharangozott Valhalla. A január közepi kedvcsináló után most már egy végső brutális előzetessel jelentkezett be a sorozat. Nézzétek meg alább, hogy hogyan váltja Ragnar Lothbrokot az új viking-hős, Leif Erikson.

Hirdetés

A Valhallában Sam Corlett fogja alakítani a főszereplő Eriksont, de mellette a skandináv színészipar színe-java is felbukkan a még autentikusabb atmoszféra érdekében. A főbb színészek listája a következő: Frida Gustavsson (Dröm), Bradley Freegard (A bizalom ára), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Stella Blómkvist, Alfa), Caroline Henderson (Éretlen Max), Laura Berlin (Einstein rejtélyei), David Oakes (Viktória, Borgiák, A katedrális), Louis Davison (Poldark), Bosco Hogan (Az utolsó párbaj, Borgiák), Asbjørn Krogh Nissen (A híd), Pollyanna McIntosh (The Walking Dead) és Soren Pilmark (A birodalom).

A Valhalla száz évvel a Vikingek eseményei után veszi fel a fonalat, melynek során az angol királyi családdal kerülnek konfliktusba a szereplők. Véres csatákból ezúttal sem lesz hiány, és láthatóan a Netflix nem is spórolt a projekten. A Vikingek: Valhalla február 25-én debütál a streamingplatformon.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.