Hirdetés

Hostiles trailer - Christian Bale ismét westernben brillírozhat

|

A Börtönvonat Yumába után ismét tiszteletét teszi az átalakulásairól híres Christian Bale a rideg és kietlen Vadnyugaton.

Hirdetés

A többségünk egyszerűen el van képedve azon, hogy Dick Cheney szerepéért ismét milyen transzformáción esett át Christian Bale, de közben a kaméleon színésznek újabb filmje érkezik hamarosan a mozikba, ami legalább annyira ígéretesnek tűnik a friss előzetes alapján, mint Bale előző helytállása a western műfajában, a Börtönvonat Yumába.

Hirdetés

Bale ezúttal a Fekete Mise direktorával, Scott Cooperrel állt össze a Hostiles című filmben, melyben egy Blocker kapitány nevű figurát fog alakítani, akinek egy Cheyenne törzsfőnököt és annak családját kell épségben visszakísérnie a montanai szülőföldjükre. A helyzetet nehezíti, hogy Blocker eleve rasszista, és a törzsfőnökkel ezen felül hosszú évek óta ellenséges viszonyt ápolnak. Bár elsőre a nemrégiben debütált Sokkal több mint testőr alapkoncepciójára hajaz a történet, az előzetes semmi humort nem ígér, csak kőkemény drámát, és az erőszak naturalista ábrázolását.

A Hostilesban szerepelni fog még Wes Studi, Rosamund Pike, Adam Beach, Ben Foster, illetve Jesse Plemons is. Első blikkre nektek hogy tetszik Bale visszatérése a Vadnyugatra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.