Hirdetés

Hotel Artemis trailer - ilyen lenne egy John Wick spin-off

|

Ha a John Wick filmekből ismert hotel saját filmet kapna, az valószínűleg olyan lenne, mint a Hotel Artemis, csak éppen durvább szereplőgárdával.

Hirdetés

Januárban nyert megerősítést, hogy tovább bővül a John Wick univerzum, méghozzá egy spin-off széria, a The Conintental képében, amelyben a filmekben látott, bérgyilkosok otthonául szolgáló hotel kerül a középpontba. Most képzeljük el mindezt egy filmben, amelynek nincs köze a Rémkirály világához. 

Hirdetés

A Hotel Artemis egy nem túl távoli jövőben játszódik egy lázadások által megtépázott Los Angelesben, amikor a titokzatos The Nurse (Jodie Foster) egy titkos, bűnözőknek fenntartott kórházat működtet. Fosteren kívül felbukkan még a filmben Sterling K. Brown, Sofia Boutella, Jeff Goldblum, Zachary Quinto, Charlie Day és Dave Bautista is, szóval igazi all-star szereplőgárdát kapunk. Íme: 

A filmet Drew Pearce (Vasember 3, Mission: Impossible - Titkos nemzet) írta és rendezte, a megjelenésre június 8-án számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.