Hirdetés

Hivatalos: jön a John Wick sorozat, a The Continental

|

Tovább bővül a John Wick univerzum és megerősítést nyert az, amit már korábban pletykáltak: valóban készül egy spin-off széria, a The Continental.

Hirdetés

A John Wick: 2. felvonás befejezése után és a film sikere láttán nincs rajta mit csodálkozni, hogy megkapjuk a John Wick 3-at is, azonban a Lionsgate ennyivel nem éri be, komplett kis univerzumot szeretnének kialakítani a Rémkirály világára alapozva. Ennek egyik eleme lehet a Ballerina névre keresztelt mellékszál és egy lehetséges Atomszőke crossover, valamint a korábban már megpedzegetett spin-off sorozat

Hirdetés

A Starz csatorna elnöke, Chris Albrecht a közelmúltban bejelentette, hogy a Lionsgate kiadóval közösen készítik el a John Wick franchise sorozatos vadhajtását, a The Continentalt, amelyben a filmekben látott, bérgyilkosok otthonául szolgáló jellegzetes hotel kerül a középpontba. Az írói és showrunneri feladatokat Chris Collins (Drót, Kemény motorosok, Star Wars - A klónok háborúja) látja el, míg a John Wick készítői, azaz Basil Iwanyk, Chad Stahelski, Derek Kolstad, David Leitch és Keanu Reeves producerként támogatják a projektet. A pilotot maga Stahelski rendezi. 

Az ígéretek szerint a The Contintental sorozat ugyanazt a száraz humorral átitatott akcióparádét ígéri Los Angeles valóságosan bemutatott változatában, mint amit a John Wick filmekben imádtunk és állítólag Reeves is felbukkanhat majd benne. Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.