Hirdetés

A Hotel Transylvania 3 új trailere sem lett vérszegény

|

Adam Sandlerék ismét hozzák a formájukat, avagy Drakula nyaralni megy a Hotel Transylvania franchise legújabb részében. Nézzétek meg, hogyan szívják a vérét.

Hirdetés

Drakit (Adam Sandler) nem mindennapi ajándékkal lepi meg szörnyen bájos lánya, Mavis (Selena Gomez), ugyanis elviszi a hotel lakóit egy családi pihenésre egy luxus rémhajóra, amelynek sötét titkokat rejtő kapitánya azonnal megtetszik a vámpírok legvámpírabbikának. Indulhat a móka és a bevágódás!

Hirdetés

A Sony Pictures Animation gondoskodott róla, hogy a Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció legújabb előzetese is mosolyt csaljon azoknak az arcára, akik boldogan hagyták el a korábbi részek után a mozitermet. Az alábbi trailer az eddiginél többet mutat meg az új animációs filmből, így aki a vásznon szeretne rácsodálkozni a történetre és a jelenetekre, annak talán érdemes kihagyni. A többiek viszont kattintsanak egy kövéret, megéri. 

A Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció júliusban kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.