Hirdetés

Hozzánk is jön Mads Mikkelsen új filmje, A fattyú, mutatjuk a trailert

|

Mads Mikkelsen filmje jövőre érkezik a magyar mozikba.

Hirdetés

Mint arról már korábban beszámoltunk, Mads Mikkelsen három évvel a zseniális Az igazság bajnokai után ismét skandináv produkcióban vett részt, az eredeti címén Bastarden pedig A fattyú név alatt fog jövő februárban a magyar mozikba kerülni.

Nikolaj Arcel kosztümös filmprojektjének trailere most már magyar felirattal is megtekinthető, amit alább tudtok meglesni.

Hirdetés

Arcel és Mikkelsen közös munkája a 18. századi Dániába repíti vissza a nézőt, amikor is egy Ludvig von Kahlen (Mikkelsen) nevű katona elhatározza, hogy a király rendelete szerint meghódít egy kietlen területet Jütlandban. Ludvignak azonban nemcsak a természettel, hanem az emberi gyarlósággal is meg kell küzdenie, ha valóban teljesíteni akarja a király akaratát - aki talán még tisztában sincs vele, hogy Ludvig a kedvében akar járni.

Mikkelsen mellett Magnus Krepper, Amanda Collin, Soren Malling, Jacob Lohmann, Kristine Kujath Thorp és Arved Friese is felbukkannak a filmben. A film tervezett magyar premierje 2024. február elseje.

Ti ellátogattok majd a mozikba megnézni A fattyút?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.