Hirdetés

Előzetesen az I Am Patrick Swayze dokumentumfilm

|

A Dirty Dancing sztártáncosa, az Országúti diszkó hírhedt pörgőrúgás osztogatója és a Holtpont jól ismert rosszfiúja volt Patrick Swayze, kinek karrierjét egy hamarosan debütáló dokumentumfilmből közelebbről is szemügyre vehetjük.

Hirdetés

Az I Am dokumentumfilmes széria hollywoodi sztárok életének elmesélését tűzte ki céljának, korábban Richard Pryor, Heath Ledger és Sam Kinison életéről készítettek filmeket. Legújabb alanyuk Patrick Swayze, aki színész, táncos, tornász, énekes, dalszövegíró és elsőosztályú cowboy is volt egyszemélyben.

Hirdetés

Patrick Swayze még 1987-ben vált világszerte ismertté a Dirty Dancingben nyújtott szereplésével, majd az Országúti diszkóban mutatta meg professzionális rúgási technikáját. Ezután szerepet kapott a Ghost és a Holtpont filmekben, illetve a fiatalabbaknak a Donnie Darkoból is ismerős lehet az arca. A dokumentumfilmben megszólalnak a címszereplő színészkollégái is, mint Demi Moore, Rob Lowe, Sam Elliott, Jennifer Grey, C. Thomas Howell, Kelly Lynch és Lori Petty.

A Golden Globe-díjra jelölt színészt 2008-ban diagnosztizálták hasnyálmirigyrákkal, amivel 2009 szeptemberéig, halála napjáig küzdött. Az I Am Patrick Swayze augusztus 18-án lesz látható a Paramount Network csatornáján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.