Hirdetés

Ian McShane profi bérgyilkosnak áll az American Star előzetesében

|

A népszerű színész karaktere elvállal egy utolsó melót.

Hirdetés

Épp nemrégiben írtunk arról, hogy a bűnügyi műfajokban mennyire gyakori, hogy a főhős valójában már rég ki akar szállni a bűnözésből, de még el kell vallálnia egy utolsó munkát, amely viszont könnyen lehet, hogy az életét is veszélyezteti. 

Az American Star című moziban is pontosan ez történik.

Hirdetés

Az Ian McShane (Amerikai istenek, Deadwood) által alakított főszereplőnek a megbízója parancsa szerint Fuerteventura szigetére kell utaznia, ahol egy régóta üldözött embert kell eltennie láb alól. A férfi azonban megszökik, főhősünk viszont nem hagyja el a szigetet. Meg kell küzdenie a helyi erőkkel is, ám idővel a célpont visszatér...

A film rendezője Gonzalo López-Gallego, aki korábban az Apollo 18 című found-footage filmmel vált ismertté, mostani azonban eddigi leggrandiózusabb rendezése lehet, hiszen az előzetes képsorai sokat ígérnek. Ráadásul McShane mellett Nora Arnezeder (A halottak hadserege), Adam Nagaitis (Walking Dead: Daryl Dixon) és Fanny Ardant (Fiatal szeretők) is feltűnik majd a moziban. 

Az American Star 2024. január 26-án kerül az amerikai mozikba. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.