Hirdetés

Időutazás pálinkával: itt a Zanox - Kockázatok és mellékhatások első kedvcsinálója

|

Pálinkás jó reggelt, újra meg újra.

Hirdetés

Sokaknak ismerős lehet a szituáció, amikor egy alkoholmámoros este után úgy érezzük, mintha teleportáltunk volna. Egy ehhez hasonló témát jár körbe Baranyi Gábor Benő első nagyjátékfilmje, a Zanox - Kockázatok és mellékhatások, melyben a főszereplő Misi (Bálint Előd) pálinka segítésével utazik az időben és csajozik, bulizik, valamint átéli az érettségit, nem is egyszer.

Hirdetés

A közelmúltban kifejezetten sok időhurkos alkotás látott napvilágot, gondoljunk csak a Palm Springsre vagy akár a Boss Levelre, de még külföldre sem kell utaznunk ahhoz, hogy találjunk hasonló zsánermozit, ugyanis néhány éve Madarász Isti Hurok című thrillere is ezt a témát dolgozta fel. A Zanox ezzel szemben a vígjátékok elemeit keveri a műfaj már ismert paneljeivel, pont emiatt tűnik igazi csemegének, melyről most meg is győződhettek az első kedvcsinálónak köszönhetően. 

A film május 16-tól lesz látható a mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.