Hirdetés

Idris Elba terroristákkal csap össze a Hijack első trailerében

|

Az Apple TV+-ra készült sorozatban hősünknek a levegőben kell rendet tennie.

Hirdetés

Számos film készült már arról a kellemetlen helyzetről, amikor egy repülőn történik valami észvesztő magasságban, elég csak az Airplane!-re, A United 93-asra, Az 57-es utasra, a Kényszerleszállásra, Az elnök különgépére, a Légcsavarra, a Con Air - A fegyencjáratra, a Kígyók a fedélzetenre, a Non-stopra vagy az év elejei A gépre gondolni, persze a listát még hosszasan lehetne folytatni.

Sorozatok tekintetében viszont már jóval szűkösebb a felhozatal, az Apple TV+-ra szánt, hét epizódos Hijack (avagy magyarul Az eltérített járat) pedig ezen a téren villanthat nagyot Jim Field Smith (Sikersorozat, Criminal: Egyesült Királyság) és Mo Ali (Shank, COBRA - A válságstáb) rendezésében, valamint Idris Elba (Luther, Háromezer év vágyakozás) főszereplésével. 

Hirdetés

A thriller-sorozat ahogyan arra a címe is utal, egy olyan repülőgép eltérítésének történetét meséli el "valós időben", ami egy hétórás út során Londonba tart. A levegőben egy tárgyalásban erős férfi, Sam Nelson (Idris Elba) igyekszik elérni, hogy senkinek se essen baja, a földön pedig a hatóságok küzdenek azért, hogy válaszokat és megoldást találjanak. Az alábbi trailer ízelítőt ad a széria minden részéből, így a feszült pillanatokból, Elba próbálkozásaiból és a földi szemszögből is: 

A Hijack június 28-tól lesz látható az Apple TV+-on. Szerintetek van benne annyi potenciál, amennyi kitesz egy hétrészes sorozatot és jobb ez, mintha egy másfél órás filmben mesélték volna el?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.