Hirdetés

Ismét az Oscar-díjra hajt Frances McDormand a Nomadland magyar előzetesében

|

Sikervárományos filmhez érkezett meg az első magyar előzetes.

Hirdetés

Befutott az első feliratos előzetes az év egyik legjobbjának kikiáltott Nomadlandhez (hazánkban A nomádok földje címmel fog megjelenni), amely megnyerte a legjobb filmnek járó Arany Oroszlánt a 2020-as Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon. A film egyöntetűen pozitív kritikákat kapott, a kritikusok szerint pedig joggal pályázhat több Oscar-díjra is, köztük a Legjobb női főszereplő kategóriában, hiszen mindenhol kiemelik Frances McDormand lenyűgöző alakítását, aki tehát a Fargo és a Három óriásplakát Ebbing határában után immáron a harmadik Oscar-díjára hajthat.

Hirdetés

A történet Jessica Bruder azonos című könyvén alapul, amelynek főszereplője a hatvanas éveiben járó Fern (Frances McDormand), aki miután mindenét elveszíti a 2008-as nagy gazdasági válságban úgy dönt, hogy modern nomádként egy lakókocsival keresztülautózik az Egyesült Államok nyugati részén. 

A filmet Chloé Zhao (Örökkévalók) rendezte, a hazai premierje pedig 2021. február 25-én esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.