Hirdetés

AZ előzetes: bohócfóbiások kíméljenek!

|

Hangulatos előzetesen a horrorklasszikus újrája.

Hirdetés

A Warner és a New Line Cinema kiadta a Stephen King klasszikusán alapuló AZ első valamire való előzetesét. Fogalmazzunk úgy, hogy nem mostanában hívunk meg bohócot a gyerekzsúrra.

Hirdetés

King művéből már készült egy 2 részes TV film, amelyben a gyilkos bohócot a zseniális Tim Curry játszotta. Most Bill Skarsgård alakítja a gyilkos bohóc Pennywise-t, noha korábban a szerep a Családi üzelmek béna szűzfiújáé, Will Poulteré volt. A történet szerint eltűnik egy kisgyerek, a környékbeli kölykök pedig a keresésére indulnak, nyomozásuk során azonban belefutnak a gyilkos bohóc Pennywise-ba, akinek a történetét vér és halál szegélyezi évszázadokig visszamenően.

Szerencsére a sztorit nem helyezték a modern korba, és a Stranger Thingset idéző retro hangulatot kaphatunk, amelynek egyik kis főszereplője, Finn Wolfhard is a stábot erősíti. A rendezésért a Mama rendezője, Andrés Muschietti felel, míg a forgatókönyvet Chase Palmer és Cary Fukunaga körmölte, a premer pedig szeptember 8.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.