Hirdetés

Már nézhető a Birds of Prey első előzetese

|

Harley Quinn és csapata semmit és senkit sem kímél.

Hirdetés

Még talán azok is, akik szó szerint a Pokol legmélyebb bugyrába kívánják a 2015-ös Öngyilkos Osztagot elismerik, hogy a film egyik pozitívuma Harley Quinn karaktere volt - amihez azért nagyban hozzájárult az Oscar-jelölt Margot Robbie személye is. Viszont még ő sem tudta megmenti a mozit a teljes bukástól (már ami a kritikákat illeti, hiszen bevételileg a 175 milliós büdzsé közel ötszörösét hozta vissza a pénztáraknál világszinten). A DC pedig remake-eli is a filmet, immáron A galaxis őrzői-mozik rendezőjével, James Gunnal. Ezzel szemben a nézők annyira megszerették Robbie karakterét, hogy a stúdió egy teljesen különálló filmet tervezett a figurának, aminek végre valahára megjött az első előzetese.

Hirdetés

A Birds of Prey-t az egyelőre széles körökben nem annyira ismert Cathy Yan rendezte, és Robbie-n kívül feltűnik még benne Mary Elizabeth-Winstead, Jurnee Smollett, Ali Wong, valamint az egyik legérdekesebb casting, Ewan McGregor is, mint Fekete Maszk. Íme a film első ízelítője egyelőre még nem hivatalos forrásból, amely még nem mutat túl sokat a végeredményből, de kedvcsinálóként ellátja a feladatát: 

A film jövőre, egészen pontosan 2020. február 6-án kerül majd a hazai mozikba, ha minden rendben megy, és nem kell valami folytán eltolni a premiert. Titeket meggyőzött ez az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.