Hirdetés

Japán akciósorozattal támad a Netflix, itt a House of Ninjas trailere

|

Akció, komédia és családi dráma egyszerre, ütős kombinációnak tűnik.

Hirdetés

A nindzsák nem véletlenül tettek szert olyan nagy népszerűségre a nyugati popkultúrában is. A személyiségüket sokszor elrejtve, különleges képességekkel küzdenek a saját és a családjuk boldogulásáért, no meg persze az igazságért. 

A velük kapcsolatos filmek tehát jó néhány évtizede reneszánszukat élik, s az sem véletlen, hogy most a Netflixre is érkezik majd egy ilyen széria. Látható, hogy a streamingszolgáltató egyre inkább alapoz a keleti tartalmakra, és ez néhány nagy cím (például a koreai Squid Game vagy a One Piece anime élőszereplős adaptációja) sikere láttán ez nem is véletlen. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a House of Ninjas lesz-e a következő nagy dobás, annyi azonban biztosan kiderült a trailerből, hogy potenciál van a japán szériában, amely családi dráma, vígjáték és látványos akciósorozat különleges elegyét kínálhatja. Az ázsiai tartalmak rajongóinak a szereplőgárdában is több az ismerős arc: Kento Kaku, Yôsuke Eguchi és Tae Kimura is feltűnik majd a szériában. 

A nyolcrészes House of Ninjas február 15-én érkezik a Netflixre. Ti megnézitek majd? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.