Hirdetés

Jared Leto vámpírbőrben ugrándozik: itt a Morbius végső előzetese

|

Ahogyan a Sony marketingesei fogalmaznak, rövidesen érkezik a... Marvel legenda?

Hirdetés

Április 1-jén - most már tényleg! - érkezik a Sony Pókember-gonoszokkal tarkított univerzumának legújabb darabja a két Venom film farvizén evezve. Szerencsétlen Morbius már hatszor kapott új premierdátumot a koronavírus-járványnak "hála", eredetileg 2020 júliusában érkezett volna a mozikba Jared Leto antihősös filmje.

Hirdetés

A történet szerint Leto karaktere egy halálos betegségben szenvedő zseni orvos, Michael Morbius, aki végső elkeseredésében denevéreket próbál felhasználni a gyógymód megtalálásához. Meglepő módon az elsőre ígéretesnek tűnő kísérlet nem kívánt mellékhatással bír, Morbiusból pedig egy szuperképességekkel- és éhséggel felvértezett vámpírt farag. A film utolsó előzetese a látványos lassításokon túl a többi karakterre (Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson) fókuszál, köztük a Michael Keaton alakította Adrian Toomes-ra a Pókember: Hazatérésből.

Hogy vajon a Morbius szorosabban fog-e az MCU-hoz kapcsolódni, vagy csak lerendezik a Venom 2 stáblistás jelenetéhez hasonlóan valamilyen "nesze semmi, fogd meg jól" típusú húzással az egészet, arra április 1-ig várnia kell a kíváncsiskodóknak. Feltéve, ha majd' két év után akadnak még ilyenek.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.