Hirdetés

Jason Momoa a képzelet birodalmába hív az Álomország első nagy előzetesében

|

Újabb fantasy sztorival érkezik a Netflix hamarosan.

Hirdetés

A szeptember végén megrendezett TUDUM esemény során már láthattunk egy rövid kedvcsinálót a Jason Momoa fémjelezte fantasy-kalandfilmről, az Álomországról (Slumberland). Most azonban bővebb betekintést kaptunk a történetbe, hiszen megérkezett az első teljes értékű előzetes a filmhez.

A történet szerint a tizenegy éves Nemónak varázslatos gyermekkora volt, apjával egy világítótornyot gondoztak egy aprócska szigeten a Csendes-óceán északnyugati részén. Amikor azonban apja hajója elveszik egy viharban, a lány távoli nagybátyjához kerül, akivel semmilyen kapcsolatot nem ápolt.

Hirdetés

Hamarosan azonban egy különös látogató érkezik hozzá álmában - Flip, apja régi társa, egy törvényen kívüli, aki felfedezte, hogyan tud betörni mások álmaiba. Együtt útnak indulnak, hogy megtalálják a titokzatos varázsgyöngyöt, amely megadhatja Nemónak azt, amire a legjobban vágyik - esélyt arra, hogy újra láthassa az apját. 

A látványvilág ugyan néhol rettentően sterilnek és műnek érződik (Jason Momoa pedig már ennyi alapján is a ripacskodás határát súrolja, de reméljük ez a kész filmre nem lesz igaz), a hangulatára egyelőre nem lehet panasz, és talán egy szívvel teli, aranyos utazásnak lehetünk majd részesei. 

A Legenda vagyok, Az éhezők viadala: Futótűz és A kiválasztott rendezőjének, Francis Lawrence-nek új filmje november 18-tól látható a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.