Hirdetés

Netflix TUDUM 2022 – minden fontos bejelentés, amit az idei eseményen megtudtunk

|

Temérdek előzetes, bejelentés és betekintő érkezett a Netflix közelgő címeiről.

Hirdetés

Nemrég lezajlott a Netflix idei globális rajongói eseménye, a TUDUM, ahol a streaming szolgáltató rengeteg újdonsággal, hírekkel és exkluzív tartalmakkal szolgált legnépszerűbb sorozatos és filmes projektjeivel kapcsolatban. Mi is figyelemmel követtük a két órás, több kontinenst és rendezvényt magában foglaló streamet, és mivel tényleg sok mindenről volt szó, úgy gondoltuk, hogy érdemes egy helyre gyűjteni a fontosabb címeket.

Hirdetés

Lássuk, mivel is készül a Netflix megtartani - vagy éppen növelni - az előfizetőnek számát!

  • Egy rövid videóban leleplezésre került, hogy folytatást kap a Hellbound - Út a pokol felé. A dél-koreai sorozat első évada még tavaly novemberben, a Nyerd meg az életed árnyékában debütált a Netflixen. És bár annak a sikerét nem érte el, így is sikerült szép számú rajongótáborra szert tennie, akik végre megnyugodhatnak: érkezik a második évad.

  • Ízelítőt kapott a két részletre szedett A nagy pénzrablás spin-offja, a Money Heist: Korea - Joint Economic Area második fele. A sorozat első hat része még június végén debütált, hogy aztán egy kisebb pihenőre vonuljon a történet. Hamarosan azonban jön a maradék hat epizód is, bár a pontos érkezésének dátuma egyelőre még rejtély.

  • Megkaptuk az első előzetest az Enola Holmes 2. részéhez, amely egyben a premier pontos dátumát is felfedte: a film november 4-én debütál Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter és David Thewlis főszereplésével.

  • Érkezett egy rövid kedvcsináló a Gal Gadot, Jamie Dornan és Alia Bhatt főszereplésével készülő kém-thrillerhez, a Heart of Stone-hoz is, amely a színészek elmondása szerint egy izgalmas akciófilm lesz. A premierje 2023-ban esedékes.

  • Megtudtuk, hogy spin-offot kap a Bridgerton sorozat. A Queen Charlotte: A Bridgerton Story a címéhez hűen a fiatal Charlotte-ra fókuszál, akit India Amarteifio kelt majd életre, amelyhez egy rövid betekintő videó is érkezett.

  • Premierdátumot kapott a Netflix nagysikerű sorozata, a nemrégiben elhunyt II. Erzsébet brit királynő életét bemutató A korona 5. évada is. Az új etap - mely Diana és Károly válása, valamint az ezt felölelő időszak körül forog majd -, november 9-én érkezik a streaming szolgáltatóra.

  • Megkapta első ízelítőjét a Shadow and Bone - Árnyék és csont 2. évada is, amely valamikor 2023-ban tér vissza a képernyőkre. 

  • Jött egy klipp a hamarosan érkező Addams Family kvázi sorozatos rebootjához, a Wednesday-hez, amelyben Jenna Ortega (Sikoly) kelti életre a fiatal Wednesday Addamset. A premier pontos dátuma pedig idén november 23-a.

  • Befutott az első előzetes Jason Momoa legújabb filmjéhez, a Slumberland - Álomországhoz. A fantasy-film idén novemberben, Hálaadáskor érkezik a szolgáltató felületére.

  • A kulisszák mögé kalauzol el minket a Guillermo Del Toro-féle Pinokkió új videója, amely a stop-motion technika rejtelmeibe enged bepillantást. Egészen bámulatos, ahogyan elkészült ez a film, és hamarosan a végeredményt is megcsodálhatjuk, hiszen valamikor decemberben lesz a premierje.

  • Kapott egy bakiparádét az idén nyáron debütált Az Esernyő Akadémia 3. évada is. A sorozat egyébként a már berendelt 4. évaddal ér majd véget.

  • Megérkezett az első kedvcsináló a You - Te következő, szám szerint 4. etapjához, amely nem csak az új karaktereket leplezi le, de a visszatérés időpontját is. Az évad két részletben lesz majd látható: az első fele 2023. február 10-én, míg a második fele március 10-én érkezik.

  • Látványos betekintést nyertünk a Chris Hemsworth fémjelezte Tyler Rake - A kimenekítés második részébe, amelynek során még egy mozgó vonatra is leszállnak helikopterrel. Tom Cruise most biztos büszke a készítőkre. A premier egyébként 2023-ban lesz.

  • Hosszú idő után végre premierdátumot kapott a Dark készítőinek új misztikus sorozata, az 1899. A misztikus horror dráma november 17-én startol el.

  • Dátumot kapott A vaják első spinoff-sorozata, az anyasorozat előtt 1200 évvel játszódó The Witcher: Blood Origin, amely december 25-én indul útjára. Emellett Henry Cavilltől azt is megtudtuk, hogy A vaják 3. etapja 2023 nyarán tér vissza, amihez jött egy poszter is.

  • Jött egy rövid előzetes a Lupin 3. etapjához is, amelyről ugyan nem derült ki, hogy mikor tér vissza, de az biztos, hogy már nincs olyan messze. Legalábbis ha hihetünk a videónak.

  • Betekintést kaptunk a Vikingek: Valhalla 2. évadába, amelyben a legendás viking hősök - Leif Eriksson (Sam Corlett), Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) és Harald Sigurdsson (Leo Suter) - kétségbeesett utolsó támadást indítanak Olaf és harcosai ellen. A premier valamikor 2023-ban esedékes.

  • Természetesen nem maradhatott ki a buliból a Tőrbe ejtve folytatása, Az üveghagyma sem, amely egy vadiúj részlettel kedveskedett a rajongóknak. A film premierje december 23-án lesz.

  • Megmutatta magát Ryan Murphy legújabb, hátborzongató, igaz történeten alapuló új minisorozata, A megfigyelő, melyben Naomi Watts, Bobby Cannavale és Jennifer Coolidge alakítják a főszerepet. A történet szerint miután a Brannock család beköltözik új külvárosi álomotthonukba, a helyzet hamarosan pokolivá válik, hiszen baljós levelek érkeznek valakitől, aki "A megfigyelő"-nek nevezi magát, majd szép lassan feltárulnak a környék baljós titkai. A premier pedig már nincs messze, hiszen október 13-án érkezik.

  • Hangulatos előzetest kapott John Boyega, Teyonah Parris és Jamie Foxx sci-fi komédiája, a They Cloned Tyrone, melyben a három főszereplőt hátborzongató események sorozata sodor egy aljas kormányzati kísérlet nyomába. Premierdátuma egyelőre viszont még nincs. 

Nektek melyik cím keltette fel az érdeklődéseteket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.