Hirdetés

Jason Statham a megacápa ellen - újabb előzetesen a The Meg

|

Az óriás nagy fehér cápa megint lecsapni készül, de főhőseink mindent bevetnek, hogy megmentsék a bolygót.. az emberiséget... vagy a strandolókat a fenyegetéstől.

Hirdetés

A Warner Bros. nagyköltségvetésű gigacápás filmjének, a The Megnek újabb előzetese látott napvilágot, amiben Jason Statham és a többi szereplő, Li Bingbing, Winston Chao, Rainn Wilson, Ruby Rose, Ólafur Darri Ólafsson, Cliff Curtis és Masi Oka dugják össze fejük, hogy kieszeljék a nagy, nagy cápa megállításának tervét.

Hirdetés

Úgy tűnik Jason Statham már unja, hogy nem akad embertársa, aki felérne az ő bunyózási tehetségéhez, ezért sokkal nagyobb ellenfelet választott magának, egy igazi megalodont. Az új előzetes az elsőhöz hasonlóan laza, érződik, hogy nem igazán veszi magát komolyan a film.

Ti mit vártok a The Megtől? Szórakoztató mozi, vagy két-másfél óta szenvedés lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.