Hirdetés

Szinkronosan is nézhető a Jégvarázs 2. második előzetese

|

Egy újabb látványos kedvcsináló, amely több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol.

Hirdetés

Még mindig igen keveset tudunk a novemberben érkező Jégvarázs 2. történetéről, ami az ígéretek szerint feltárja majd előttünk Elsa titokzatos képességeinek eredetét.

Hirdetés

Noha a legutóbbi kedvcsinálóban már kaptunk némi ízelítőt abból, hogy hőseink ezúttal milyen kalandokba keverednek, a második előzetes ezzel szemben inkább Elsára koncentrál, azon belül is a jégkirálynő egyre változatosabb képességeire, amik ezúttal is komoly bonyodalmat fognak okozni. 

Magyar:

Angol:

Bárhogy is lesz, annyi már hó'biztos, hogy a Jégvarázs 2. Chris Buck és Jennifer Lee rendezésében november 27-én landol a mozikban, Idina Mensel (Elsa), Kristen Bell (Anna), Josh Gad (Olaf), Jonathan Groff (Kristoff), valamint a Westworldből ismerős Evan Rachel Wood és Sterling K. Brown szinkronjával (legalábbis az angol változatban, a magyarban mindenki a korábbi hangján szólal meg), akiknek a szerepét egyelőre még jótékony homály fedi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.