Hirdetés

Jim Carrey jóízűt gonoszkodik a Sonic film első előzetesében

|

Van egy olyan sanda gyanúnk, hogy Sonic nem fut majd be valami fényes karriert.

Hirdetés

Pikachu után novemberben egy másik közkedvelt videojátékos karakter is tiszteletét teszi a nagyvásznon, viszont Pokémon kollégájával ellentétben, a villámgyors sündisznó már nem biztos, hogy olyan könnyen belopja majd magát a rajongók szívébe. Már ha egyáltalán képes lesz egy efféle bravúrra. Ugyanis a Sonic film körül már hónapokkal ezelőtt felbukkantak a legelső sötét fellegek, mikor is egy kiszivárgott promóciós képnek hála idő előtt vehettük szemügyre az inkább valami furcsa mutánsra, mintsem a legendás Sega hősre emlékeztető Sonicot.

Hirdetés

A szivárgás után egy darabig úgy állt dolog, hogy a filmkészítők a Sega nyomására az alapoktól újradesignolják a tüskés gyorshajtót, azonban a legelső trailer tanúsága szerint erre nem került sor. Bár a főhős külseje hagy némi kívánnivalót maga után, nagy szerencsénkre a Sonic ősellenségét, Dr. Robotnikot avagy Dr. Eggmant alakító Jim Carrey jól láthatóan teliltalálat volt a szerepre, hiszen a veterán színész kisujjból kirázza a kissé különc őrült tudós figuráját, aki kék nemezisével szemben még emlékeztet is videojátékos megfelelőjére. Hogy a Sonic: A sündisznó végül írdatlan nagy bukás lesz-e, arra majd csak a premier után kapunk választ.

Angol változat: 

Magyar változat: 

A film külföldön már november 8-án bemutatkozik, hozzánk viszont csak 2020. január 2-án jut el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.