Hirdetés

Rengeteg információ derült ki az anime stílusú Star Wars: Visions sorozatról

|

És már nincs messze a premier sem.

Hirdetés

Még tavaly decemberben fedte fel a Disney, hogy milyen projekteket tervez bemutatni a jövőben a Star Wars világában, a sok érdekes cím közül pedig egyértelműen kiemelkedett az animációs rövidfilmekre fókuszáló Star Wars: Visions-sorozat, amelyben a legnagyszerűbb japán animestúdiók Star Wars-szal kapcsolatos vízióit ismerhetjük majd meg. És bár azóta nem sok mindent hallottunk felőle, most végre megtörte a csendet a stúdió, és egy hosszabb videót tett közzé a szériáról, amelyben nemcsak a készítők szólalnak meg, hanem a premierdátum is leleplezésre került.

Hirdetés

A speciális betekintőből megtudhattuk, hogy a történetekért az anime ipar 7 legnagyobb stúdiója, köztük a Trigger (Kill La Kill, SSSS. Dynazenon) vagy éppen a Production IG (Ghost in the Shell, Eden of the East) felel majd, akik mind a saját, egyedi látványvilágukkal és elképzelésükkel mutatják majd be projektjeiket. Ráadásul a Disney megengedte nekik, hogy teljesen elrugaszkodjanak az SW kánontól, vagyis semmiféle korlátok nem kötötték őket, és teljesen szabaddá engedhették fantáziájukat.

Ezen felül kiderült nemcsak az egyes rövidfilmek címe, hanem azok történetleírása is:

Kamikaze Douga - The DuelEz egy fekete-fehér történet lesz, időnként színes részletekkel, melynek a története a nagyobb jó érdekében végzett önfeláldozásra összpontosít.

Geno Studio (Twin Engine) - Lop and Ochō - Ez egy könnyedebb, vidámabb hangvételű és képi világú történet lesz. 

Studio Colorido (Twin Engine) - Tatooine Rhapsody - Ez a történet rockopera stílusban készült, méghozzá Boba Fett fellépésével.

Trigger - The Twins - Egy testvérpár kapcsolatának történetét meséli majd el, amelyet Luke & Leia ihletett, akik közül az egyik a Sötét Oldallal küzd.

Trigger - The Elder - Ebben egy Mester és Padawan kalandját követhetjük nyomon, akik egy ismeretlen fenyegetéssel találják szemben magukat.

Kinema Citrus - The Village Bride - Ez egy keserédes történet lesz egy száműzött Jediről és egy fiatal menyasszonyról egy isten háta mögötti kis faluban.

Science Saru - Akakiri - Ebben egy Jedi egy hercegnővel találkozik.

Science Saru - T0-B1 - Egy droidról szól, aki arról álmodik, hogy Jedi Lovag lesz belőle.

Production IG - The Ninth Jedi - Egy olyan történetet mesél el, amikor a Jedik csak legendák voltak, és egy fénykard-kovács lánya áll a középpontban.

A Star Wars: Visions szeptember 22-én debütál a Disney+ kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.