Hirdetés

Jodie Comer a disztópikus Londonból menekül a The End We Start előzetesében

|

A kedvcsináló néhány képsora Az ember gyermekét idézi.

Hirdetés

Mi lenne, ha az általunk ismert világ egyik pillanatról a másikra megszűnne? Rengeteg film foglalkozik ezzel a gondolattal, az pedig már csak az adott rendezőn múlik, hogy mire helyezi a hangsúlyt: magára a világra, vagy sokkal inkább az abból való menekülésre.

A The End We Start az első rövid előzetes alapján inkább utóbbi csoportba tartozik, ám a színészgárda névsora alapján arra is minden esély megvan, hogy mély karakterdrámát lássunk a vásznon. 

Hirdetés

A történet szerint egy fiatal anya (Jodie Comer) és párja (Joel Fry) menekül az éppen élhetetlenné váló Londonból, ahol lassan mindent elönt a víz. Útjuk során azonban rá kell jönniük, hogy vidéken még rosszabb a helyzet. Hogy lehet akkor túlélni?

Erre és még sok más izgalmas kérdésre kaphatunk választ a filmben, amelyet Mahalia Bello (Elen, The Long Song) rendez, és amelyben Jodie Comeren kívül is neves színészek tűnnek majd fel; Benedict Cumberbatch, Katherine Waterston, Gina McKee, Nina Sosanya és Mark Strong is tiszteletét teszi a moziban. 

A filmet nemrégiben mutatták be a torontói filmfesztiválon, az Egyesült Államokban pedig december 8-án kerül a mozikba. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.