Hirdetés

John Cena egy vakmerő újságírót véd a Freelance előzetésében

|

A korábbi pankrátor bizonyított már vígjátékokban, így minden esély megvan az újabb nagy sikerre.

Hirdetés

Kijött az ősszel a mozikba kerülő Freelance című film előzetese, amely már ez első pillanatokban sem árul zsákbamacskát: egy egzotikus kalandra készülhetünk, amely humoros pillanatokban is bővelkedik majd.

John Cena egy visszavonult különleges ügynökök alakít, akit a kertvárosi édenből egy szokatlan  megbízás szakít ki: egy újságíró mellé  kérik fel privát testőrnek. Az Alison Brie által alakított riporter nem fél senkitől és semmitől, így hamarosan egy véreskezű, de annál jobban öltözött diktátorral (Juan Pablo Raba) fog interjút készíteni. A hármasnak végül meg kell szöknie a beszélgetés helyszínéről, majd kisvártatva együtt kell túlélniük a természetben. 

Hirdetés

A stáb kifejezetten ígéretesnek tűnik. John Cenát legutóbb A kimenekítési projektben láthattuk, de például a Szűzőrségben már a komikusi oldalát is meg tudta csillogtatni. Alison Brie pedig a 2010-es évek egyik legjobb sorozatának, a GLOW-nak a főszereplőjeként tett szert igazi ismertségre. A rendezői székben az Pierre Morel foglal helyet, akinek többek között az Elrabolvát köszönhetjük. 

Ezek alapján minden adott egy remek vígjátékhoz. A film október 12-én kerül a hazai mozikba, ti várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.